Spatiu de joaca pentru copii

Copii dumneavoastra nu se vor plictisi la noi ! Lasati-va ingerasii sa se joace intr o oaza de verdeata, intimp ce dumneavoastra va savurati cafeaua pe terasa restaurantului sau luati masa in incinta acestuia.Am amenajat cu multa dragoste si grija un spatiu e joaca pentru copii, in care acestia se vor simti foartebine si vor fi in deplina siguranta.

Lac artificial

Pe vanatori nu-i putem satisfice decat cu superbul peisaj ce inconjoara lacul artificial, insa pescarii se vorputea bucura de bogatiile aflate in apa acestuia. Cei care nu sunt impatimiti ai pescuitului, se pot relaxape terasa aflata in apropiere , unde pot pregati un barbeque, in locul special destinat acestuia.

Piscina

Cautati locatia perfecta pentru un cocktail party sau pur si simplu doriti sa leneviti la soare ?HotelMilenium va ofera posibilitatea de a va petrece timpul intr un mod cat mai placut la piscina exterioarapentru adulti. Din 2007 aceasta atrage in fiecare an turisti dornici de distractie si voie buna. Desigur canu I am uitat nici pe micutii dvs, care se vor distra de minune in mini-piscina amenajata pentru ei.

Gradina ZOOlogica

Frumoasa noastra gradina zoological ii invita pe bunici si pe cei mici la cateva clipe de relaxare in companianecuvantatoarelor. Cadrul natural oferit de gradina va va incanta cu o priveliste deosebita, in palecrte deculori impresionante.

Cel mai mare ceaun de gulas din lume

Revelion 2016

Social

Facebook Hotel Milenium Twitter Hotel Milenium Youtube Hotel Milenium